Workshops

 

BASIS WORKSHOP TAART DECOREREN VOLWASSENEN, 100 NAF PP

Alles is mogelijk, een workshop met een groep vriendinnen, babyshower, vrijgezellenfeest, afscheidsfeestje..

Tijdens de workshop krijgt u uitleg over het materiaal en het gereedschap. De basisworkshop bestaat uit het vullen, bekleden en het decoreren van een bolvormige taart. U leert wat marsepein is, hoe u kleurt en verwerkt op de taart. En tot slot leert u decoraties op de taart aan te brengen. Geen standaard workshop, iedereen gaat met een unieke zelf bedachte en gemaakte creatie naar huis! 

De prijs is inclusief alle benodigdheden. De duur van de workshop is 2,5-3 uur.

 

KINDERWORKSHOP TAART VERSIEREN, 62,50 NAF PP (VANAF 7 JAAR)

Ieder kind krijgt individueel een boltaartje (15cm). Samen gaan we het taartje vullen, afsmeren, bekleden en decoreren! Wij laten zorgvuldig zien hoe zij hun taartje moeten afsmeren met botercreme zodat de marsepein goed op het taartje blijft plakken. En de marsepein waarmee zij het taartje gaan bekleden wordt door hen zelf gekleurd en uitgerold. Dan gaan ze aan de slag om het taartje te versieren met behulp van uitstekers en andere decoratiegereedschappen die klaarliggen. Op basis van de wens van elke kind en de creativiteit gaan wij samen met hen de taart versieren.

De taart krijgen zij mee in een echte gebaksdoos.

Duur van de workshop 2,5-3 uur. De middag wordt door ons geheel verzorgd. De locatie met airco wordt feestelijk aangekleed en natuurlijk is er onbeperkt limo, koekjes, zoute popcorn en chips.

                         

KINDERWORKSHOP CUPCAKES VERSIEREN, 50 NAF PP (VANAF 5 JAAR)

Wat is er nou leuker dan zelf iets lekkers te maken? In deze workshop krijgt ieder kind 6 cupcakes om te versieren. Eerst wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en dan kunnen ze zelfstandig met marsepein aan de slag om er iets moois van te maken.

Ook wordt het geleerd hoe je een beestje kan boetseren.

De cupcakes gaan in een doosje mee naar huis.

Duur van de workshop 1,5-2 uur. De middag wordt door ons geheel verzorgd. De locatie met airco wordt feestelijk aangekleed en natuurlijk is er onbeperkt limo, koekjes, zoute popcorn en chips.